Ero Lisäosan Domain ja varatun verkkotunnuksenLisäosan Domain vs varatun verkkotunnuksen

Verkkotunnukset ovat yleisnimiä käytetään tunnistamaan sivustojen globaalissa verkossa, joka hallitsee numerot. Koska kuinka tärkeitä verkkotunnuksia ovat, ne ovat usein jahtasivat niiden rahallinen arvo. Sillä jokainen, joka omistaa yhden tai useamman sivustoja, pitäisi olla vähintään yksi verkkotunnus. Mutta syrjään pääverkkotunnus, on olemassa myös muunlaisia; siellä 's lisäosan domain ja varatun verkkotunnuksen. Suurin ero lisäosan ja varattu verkkotunnus on funktio ne palvelevat. Lisäosa domain viittaa eri paikkaan, jota isännöi ja jakaa samoja resursseja kuin pääverkkotunnus. sen sijaan varattu verkkotunnus on yksi, joka osoittaa sivuston, joka ei toimi. Se johtaa usein sivun, joka kertoo kävijä että verkkotunnus on rakenteilla tai sivun täynnä mainoksia.

Lisäosa domain käytetään usein silloin, kun joku haluaa olla useita verkkosivustoja yhdellä tili. Tämä on paljon halvempaa, koska haluat maksaa vain toimialueen eikä isäntä. Mikä tahansa lisäosa domain jakaisi levytilaa ja kaistanleveys pääverkkotunnus, joten asianmukaista hoitoa olisi pyrittävä välttämään maxing resursseja. Tämä on täydellinen, jos haluat luoda useita pieniä sivustoja, jotka on vain muutamia sivuja; tyypillisiä yritys sivustoja, jotka esitellä tuotteita tai palveluja sekä tiedot siitä, miten ottaa yhteyttä.

On olemassa useita syitä pysäköidä verkkotunnuksen. Näkyvin on varata verkkotunnus, kun olet rakentamassa sivuston; site kehittäjät usein laittaa ylös geneerinen sivun sanomalla, että verkkotunnus on vielä rakenteilla ja palata jonkin ajan kuluttua. Toinen käyttö varattu verkkotunnus, joka on hieman kyseenalainen, on estää muita käyttämästä sitä; tätä kutsutaan cybersquatting. Ihmiset rekisteröidä nimet kuuluisia ihmisiä tai tarttuva nimiä ja lauseita, sitten myydä niitä paljon korkeampi hinta. He eivät aio tehdä mitään hyödyllistä sivuston sisältöä. Ostaja sivuston pakotetaan neuvottelemaan voidakseen käyttää verkkotunnusta tai estää muita hyödyntämästä sitä.Yhteenveto:

1. lisäosa domain viittaa toinen sivusto, joka jakaa samat resurssit kuin pääasiallinen