Ero JBoss ja TomcatJBoss vs. Tomcat

JBoss palvelin sovellus (myös tunnetaan yksinkertaisesti JBoss AS) on sovelluspalvelin, joka perustuu Java. Se on ilmainen ohjelmisto (tai avoimen lähdekoodin) palvelimen ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa käyttöjärjestelmän tukema Java (koska palvelin on Java-pohjainen).

Apache Tomcat (tunnetaan myös Jakarta Tomcat, tai sen laajemmin tunnettu nimi, Tomcat) on servlettisäiliö (eli se on Java-luokka, joka toimii tiukkojen säädösten alaisena Java Servlet API C protokolla, jonka Java-luokka vastaa hTTP-pyynnön). Tämä on avoimen lähdekoodin palvelin, joka tarjoaa 'puhdas Java' HTTP web-palvelimen ympäristö, jossa koodi Javalla pystyy käynnissä.

On olemassa monia muunnoksia ja JBoss AS palvelimen sovellus. JBoss AS 4. 0 versiossa Tomcat 5. 5 servlettisäiliö joka on upotettu sovellus. Koska se on yhteensopiva minkä tahansa Java Virtual Machine versioiden välillä 1. 4 ja 1. 6, JBoss AS pystyy käynnissä eri käyttöjärjestelmiä -joka sisältää jonkin POSX alustoja, kuten Linux, FreeBSD ja Mac OS X: JBoss AS 4. 0 on myös pystyttävä toimimaan Microsoft Windows, ja valikoima muita alustoja C, joka on tietenkin jos JVM, joka sopii alustan on helposti saatavilla. Vaikka JBoss AS 4. 2 versiossa myös toimii Java EE 1. 4 sovelluspalvelin kuten 4. 0 version, se toimii vain tuella version 5 Java Development Kit. Se ottaa käyttöön Enterprise JavaBeans 3. 0 oletuksena, ja on myös yhdistetty versio Tomcat (versio 5. 5). Uusin permutaation JBoss (versio 5. 1) toimii samalla tavalla kuin sen edeltäjien, mutta se sisältää myös esikatselu lähestyvästä Java EE 6 toiveiden.

On olemassa useita komponentteja Tomcat Servlet: Catalina, Coyote, Jasper ja Jasper 2. Catalina käyttää Sun Microsystemsin tekniset ominaisia ​​servletit ja Java Server Pages (tai JSP). Coyote on HTTP-liitin liittyy Tomcat. Sellaisena se kellot saapuvia yhteyksiä tiettyyn TCP-porttiin palvelimen, välitetään pyyntö Tomcat Engine käsittelyyn. Jasper ja Jasper 2 toimivat Tomcat 's JSP Engine. Jasper 2, mutta sisältää JSP tag kirjasto koota tausta JSP kokoaminen, ja pystyy recompiling JSP kun mukana sivut muuttuvat, ja JDT Java kääntäjä. JBoss on kyky tehdä kaikki nämä toimet sekä erilaisia ​​toimintoja, kuten, mutta ei rajoittuen, klustereiden jaettu käyttöönotto (viljely), ja Java Management Extensions.Yhteenveto:

1. JBoss on palvelin sovellus perustuu Java; Tomcat on servlettisäiliö.