Ero Developer ja ohjelmoijaKehittäjä vs Ohjelmoija

Yksi joka kehittää ja One Who Ohjelmat

Ihmiset tietokone teollisuuden on oman asiantuntemuksensa ja kantoja, mutta kaikkein vaihdettavissa ja eniten hämmentävä työtehtävään ja kuvaus välillä tietokoneen kehittäjä ja ohjelmoija.
Joten, mitkä ovat yhtäläisyydet näistä kaksi työpaikkaa? Molemmat ihmiset osallistuvat tietokoneohjelmistoja, ja molemmat ihmiset näiden kahden kannan odotetaan kirjoittaa, testata ja debug koodit. Lisäksi molemmat kannat usein palvelemaan asiakkaita, joilla on erityistarpeita.

Tarkemmin, tietokone kehittäjä määritellään henkilö tai yritys, joka usein tuottaa ideoita ja ratkaisuja hämärää liiketoiminnan määritelmä. Tietokone kehittäjä on epämääräinen joukko erikoistuminen ja suuntautuminen eri aloilla kuten ohjelmointi, loppukäyttäjän viestinnän, liiketoiminnan vaatimukset ja analyysi, arkkitehtonisen suunnittelun, tekniset vaatimukset, asiakkaiden vuorovaikutus, dokumentointi, testaus, projektinhallinta, ja muut tarpeet. Kehittäjät on laaja joukko taitoja: he voivat kirjoittaa koodeja, ei niin hyvä kuin ohjelmoijat voivat, mutta ne voivat myös tehdä liittyvää työtä, kuten testaus ja virheenkorjaus lähdekoodia kuten ohjelmoijat. Lisäksi nämä ihmiset myös puuttua liiketoiminnan puolella ja ongelmat tällä alueella. Työnsä vaativat usein seuraavat: vaatimukset määrittely, erittely kirjallisesti projektin suunnittelu, luoda asennuspaketti, vianmääritys ongelmat asennuksen aikana, ja monet muut. Lyhyesti sanottuna, kehittäjä tekee analyysi, suunnittelu, toteutus, koodaus, testaus, ylläpito ja dokumentointi.

Kyky kehittäjä näkyy, kuinka esitetty ratkaisu täyttää asiakkaan tarpeita. Vertailun vuoksi, kehittäjä on kuin sveitsiläinen veitsi C apuväline, jolla on monia ominaisuuksia Mahdollisten tilanteeseen.
Toisaalta, ohjelmoija on myös henkilö, joka tinkers koodeihin. Kuten tietokoneen kehittäjä, ohjelmisto on hänen erikoisuus. Kuitenkin ohjelmoijat ovat taitavia kirjallisesti koodeja kuin tietokone kehittäjille. Toisin kuin tietokoneen kehittäjä, ohjelmoija on erikoisuus kirjallisesti koodit muilla aloilla, kuten liiketoiminnan puolella (ongelmat, analyysi, ja niin edelleen). Hyvä ohjelmoija 'kykyä kuvataan kirjoittaminen paras, tehokkain, virheetön koodi mahdollinen. Koodi on koskettava hyvin määriteltyä tarkoitusta. Postimerkki hyvä ohjelmoija on toimiva ja vakaa koodin. Testaus ja virheenkorjaus koodi on myös osa ohjelmoija 's työtä. Luettelo ohjelmoija 's tehtävänä on: kirjoittaa, testata ja debug koodit kun tekee noin paljon dokumentaatiota ja huolto.
Tietokone ohjelmoija voi keskittyä ja kirjoittaa yhden ohjelmiston tai kirjoittaa monenlaisia ​​ohjelmistoja riippuen hänen kykyjä.

Yhteenvetona vertailua kahden kantoja, tietokone kehittäjä näkee ongelma, ja on taitoja löytää ratkaisun mitään ongelmia. Kehittäjä on arsenaali taitoja, jotka sisältävät sekä ohjelmointi ja muita taitoja tarvitaan tekemään tietokoneohjelmistoja. Samaan aikaan tietokoneohjelmoija erikoistunut ja keskittyy koodin ohjelmiston ja käyttää koodin keinona tarjota ratkaisun. Ohjelmoija tekee kehittäjä 's ideoita todellinen ja vakaa.

Useimmat ihmiset mainita ja käyttää sanoja 'ohjelmoija' ja 'kehittäjä' samassa merkityksessä. Kaksi asentoa usein päällekkäin kannalta työn ohella.Yhteenveto:

1. Tietokoneen ja ohjelmoijat työskentelevät ohjelmistoja ja kirjoittaminen, testaus ja virheenkorjaus koodeja.

2. Tietokone kehittäjät ovat enemmän kykyjä ja taitoja kuin ohjelmoijat. Heillä ei ole minkäänlaista erikoistumista. He voivat työskennellä monilla aloilla tietokoneohjelmistojen.

3. Tietokone kehittäjät tekevät paljon työtä. Tämä sisältää analyysi, suunnittelu, toteutus, ylläpito, asiakirjat ja muut asiaan liittyvät alueet.