Ero Facebook ja OrkutFacebook vs Orkut

Facebook ja Orkut ovat yleisimmin käytetty sosiaalisen verkottumisen sivustot. Molemmat sosiaalisen verkottumisen sivustot ovat hyvin suosittuja. Kuitenkin Facebook ja Orkut on omat erityispiirteet, joka tekee yksi poikkeaa muista.

Kun puhutaan eroja kahden, Facebook voidaan sanoa olevan ammattimaisen ilmeen. Toisaalta, Orkut voi vain sanoa olevan amatöörin ilmeen. Vaikka Facebook antaa viimeistellyn ulkoasun, Orkut antaa keskeneräinen ilme. Jotkut sanovat, että näkymät Facebook on vilkasta, mutta että Orkut on tylsä.

Yksi eroja, jotka voidaan nähdä välillä Orkut ja Facebook, on, että entinen mahdollistaa luokitus jokaiselle henkilölle, kuten hotness ja seksikkyys. Päinvastoin, Facebook ei anna tätä luokitusta. Orkut myös mahdollistaa yhden luokitella ystävilleen ryhmiin, kuten läheisiä ystäviä, tuttavia, muita ystäviä jne Facebook ei ole luokittelua; se on vain ystäviä Facebookissa.

Toinen ero näiden kahden sosiaalisen verkottumisen sivustot, että Facebook on monia sovelluksia, joita ei ole nähty Orkut. Vaikka Orkut mahdollistaa yhden nähdä kuka on tarkastellut profiilinsa, Facebook ei ole tällaista ominaisuutta.

Orkut ei anna mitään yksityisyyttä. Se on avoin kaikille, mikä tarkoittaa, että voit nähdä henkilö 'profiili, ja myös nähdä kaiken hän kirjoittaa alas. Toisaalta, Facebook ei ole kovin avoin. Voit tarkastella henkilön' profiili, jos hän tai hän, lisää sinut hänen / hänen lista. On hieman yksityisyyttä Facebookissa.

No, toinen ominaisuus, joka tulee Facebook, että voi päättää, ketkä voivat nähdä profiilinsa. Vaikka tämä vaihtoehto on saatavilla myös Orkut, on olemassa tiettyjä rajoituksia.Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä Facebook ja Orkut, on että Mini Feed ominaisuus Facebook auttaa pitämään sinut ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista yhdellä 'verkkoon. Tämä ominaisuus on poissa Orkut.

Yhteenveto

1. Facebook on ammattimaisen ilmeen. Toisaalta, Orkut on amatöörin ilmeen.

2. Orkut mahdollistaa yhden luokitella ystävilleen ryhmiin, kuten läheisiä ystäviä, tuttavia, muita ystäviä jne Facebook ei ole luokittelua; se on vain ystäviä Facebookissa.

3. Orkut mahdollistaa yhden nähdä kuka on tarkastellut profiilinsa; Facebook ei ole tällaista ominaisuutta.