Ero SD- ja MMCSD vs. MMC

Secure Digital (tunnetaan myös SD) on muistikortin käyttöä kannettavissa laitteissa (kuten digitaalikameroiden ja MP3-soittimet). Sen kehitti SanDisk, Panasonic ja Toshiba. Useimmat standardi SD-kortit on laaja valikoima varastointikapasiteetti (vaihtelee 152 Mt 2 Gt). Korkea kapasiteetti SD-kortteja (tai SDHC) mahtuu uskomattoman tietomääriä, jotka vaihtelevat 4 Gt 32 Gt. Vuodesta 2009 uusin permutaatio SD-kortin, Extended Capacity SD-kortti (SDXC), voi olla enintään 2 Tt (joka on teratavua) tietoa.

MutliMediaCard (tunnetaan myös MMC) on standardi flash-muistikortti, joka on sanoa, että se on prototyyppi muistikortin kuin se on tänään. Kehittämä Siemens SG ja SanDisk, sen muotoilu perustuu löyhästi Toshiban 's NAND-pohjaisten flash-muisti (flash-muisti, joka koostuu lohkot koostuvat tietyn määrän sivuja, jotka vaihtelevat 512-4096 tavua). useimmat MMC-kortteja on kapasiteetti vaihtelee 152 Mt 32 Gt.

Vaikka SD-kortit perustuvat MMC-muodossa, molemmat ovat käytännössä erilaisia ​​ulkonäöltään. SD-kortit luotiin epäsymmetrisesti välttämiseksi lisäys väärään suuntaan. Ne ovat myös paksumpi kuin MMC-kortteja, jonka mitat tavallisesti ovat välillä noin 32 mm x 24 mm x 2 1 mm. Useimmat MMC-kortit ovat mitoiltaan vaihtelee noin 24 mm x 32 mm x 1 4 mm. Koska sähköisen meikin SD-kortin, se eroaa merkittävästi MMC. SD-kortti 's sähköiset koskettimet ovat piilossa turvallisesti pinnan alapuolella kortin. Tämä tietenkin, suojelee niitä fyysistä kosketusta sormet yksi kortilla (mikä rajoittaa riskiä vaurioita korttia' s sisältö). Siirtonopeudet ovat myös hieman nopeammin kuin standardi MMC-kortteja (jonka siirtonopeus on yleensä noin neljä tai ajoittain, kahdeksan bittiä kerrallaan). SD-kortteja voidaan siirtää kohteita nopeudella 10 C 20 megatavua sekunnissa.

On olemassa useita muunnelmia standardin MMC. Alennetulla Size MMC (RS-MMC) on noin puolet pienempi kuin tavallinen MMC, ja voidaan käyttää SD kokoinen lähtö kannettavissa laitteissa. SD tulee myös muodossa MiniSD; kuitenkin, se ei voi sovi MMC kokoinen lähtö.Yhteenveto:

1. SD-kortit on nyt tilalla kapasiteetti on jopa 4 Tt; MMC-kortteja on tilaa korkeintaan 32 MB.

2. SD-kortti mitat ovat yleensä 32 mm x 24 mm x 2 1 mm; MMC-kortti mitat ovat yleensä 24mm x 32 mm x 1 4mm.