Ero Tethered ja kytkemättömät JailbreakTethered vs kytkemättömät Jailbreak

Jos sinulla on iPhone, mutta et halua rajoittaa asettamat rajoitukset Apple, olet todennäköisesti katseli kuinka karkaaminen laitteeseen. Tämä on prosessi, joka muuttaa ohjelmiston iPhone poistaa mainitun rajoituksia, mutta mitätöi takuun laitteen. On olemassa kahdenlaisia ​​jailbreaking, sidotun karkaaminen ja kytkemättömät karkaaminen. Suurin ero kytkettynä ja kytkemättömät karkaaminen on, miten käynnistää laitteeseen. Kanssa kytkemättömät karkaaminen, vaikutus on pysyvä, joten voit käynnistää laitetta ilman mitään ongelmia. Kanssa kytkettynä karkaaminen, vaikutus ei säily läpi käynnistyy uudestaan ​​ja sinun täytyy liittää iPhonen tietokoneeseen ja käynnistetään käyttäen jailbreaking ohjelmistoa.

Kuten ehkä jo päätellä, kytkemättömät karkaaminen on helpompaa kahden. Et 't tarvitse pelätä akun tyhjenemisestä, koska jos se tekee tai puhelimeen uudelleenkäynnistysten jostain muusta syystä ja käytit kytketystä karkaaminen, jää ilman puhelinta.

Jotkut käyttävät kytkettynä jailbreaks koska ne usein tulevat ulos paljon nopeammin kuin kytkemättömät jailbreaks, jotka ovat paljon vaikeampi luoda. Kun Apple päivittää niiden käyttöjärjestelmä, kytkettynä karkaaminen on ensimmäinen näkyvän; jotta ihmiset, jotka haluavat päivittää heti mennä kytkettynä karkaaminen, vaan vaihtaa kytkemättömät karkaaminen, kun se tulee ulos.Kytkettynä karkaaminen ei oikeastaan ​​kaikille, koska on olemassa riski puhelimen ei toimi teitä. Jos aina tehdä noin ylimääräinen puhelin tai jos aina kannettavan tietokoneen mukanasi, ongelma pienenee, mutta teillä on vielä häiritsevyyttä siirtyä toisen puhelimen tai ottaa pois kannettavan tietokoneen käynnistää iPhone. Jos haluat karkaaminen mutta haluat err turvallisella puolella, mennä untethered karkaaminen. Päivitykset don 't on todella paljon tarjottavaa ja voitti' t tehdä tai rikkoa iPhonen 's käytettävyyttä. Voit vain odottaa muutaman viikon tai kuukauden, kun kytkemättömät karkaaminen näyttää, päivittää iPhonen uusimman version.

Yhteenveto:

Kytkemättömät karkaaminen voi käynnistää omasta kun taas kytkettynä karkaaminen on käynnistetty tietokoneelta