Ero Xeon ja Core 2 Duo Xeon vs Core 2 Duo

Xeon ja Core 2 Duo kuuluvat monelle alustalle luokitukset Intel. Kuten luokituksia, ne luotiin ryhmitellä tiettyjä tuotteita yhdessä. Suurin ero Xeon ja Core 2 Duo-prosessorit on Xeons kyky työskennellä Moniprosessoriympäristössä; Tämä tarkoittaa, että voit olla kaksi Xeon samassa emolevy, mikä Core 2 Duo-prosessorit eivät voi tehdä.

Moniprosessorijärjestelmät areena 't sama kuin useiden ytimien. Core 2 Duo-prosessorit ovat dual core prosessorit, mikä tarkoittaa, että jokainen prosessori on kaksi erillistä toimintaa ydintä sisällä. On myös kahden ytimen Xeon-prosessorit, jotka ovat melko sama kuin niiden Core 2 Duo vastaava. Xeon loistaa käytettynä ryhmissä. jos esimerkiksi käytät kaksi dual core Xeons yhdessä tietokoneessa, sinun tehokkaasti saada neljä ydintä yhdessä järjestelmässä. Core 2 Duos eivät pystyisi vastaamaan siihen. haittapuoli ominaisuus on hinta kuin vastaavalla specced Xeon myy paljon enemmän kuin Core 2 Duo.

Kuten ehkä jo tajunnut, Xeon eivät käytä samaa emolevyn kuin Core 2 Duos. Tyypillisiä Xeon emolevy on enemmän kuin yksi prosessori korttipaikka ja runsaasti tilaa muistimoduulit. Tämä nostaa hintaa Xeon perustuvan järjestelmän vielä, koska nämä osat ovat monimutkaisempia ja eivät hyödy mittakaavaeduista johtuen paljon pienempi tuotanto numeroita kuin osat Core 2 Duo.Xeon on tarkoitettu kovaan käyttöön sovelluksia, kuten palvelimia ja työasemia, jotka hyötyvät paljon rinnakkaisen käsittelyn. Sen sijaan Core 2 Duo-prosessorit on tarkoitettu suurelle yleisölle kuin tyypillinen prosessori yleistä Computing. Jopa käytettäessä Xeon perustuva järjestelmä, useimmat kotikäyttäjille ei saada suurta suorituskykyä voittoja kuin useimmat sovellukset eivät ole vielä optimoitu rinnakkaislaskentaan. Core 2 Duo-prosessorit edelleen tarjota paras bang for buck kahden kuin valitsemalla Xeon perustuva järjestelmä olisi vain lisätä suorituskykyä voitto hieman, jos lainkaan, mutta hintojen nousu on varsin merkittävä.

Yhteenveto:

1. Xeon kykenee usean prosessorin toiminta taas Core 2 Duo isn 't
2. Xeons ovat kalliimpia kuin Core 2 Duos
3. Xeon käyttää kalliimpia komponentteja kuin Core 2 Duo tekee