Ero Jumalan ja JeesuksenGod vs. Jesus

Jokainen uskonto on eri näkymät ja ajatus Jumalasta ja Jeesuksesta. Ei ole olemassa kaksi uskontoa, joka tarkastelee molempia samaan. Joillekin Jumala on monoteistinen kuva, joka edustaa tie pelastukseen. Toisille ei ole olemassa vain yhtä jumalaa, mutta monet, polyteismi. Jeesus tyypillisesti koskaan palvotaan Jumalana, pikemminkin profeettansa tai ihmisen versio. Kaikissa uskonnoissa, Jumala on yli Jeesus kannalta kunnioitusta ja valtaa. Jumala ja Jeesus ovat kuitenkin osa joidenkin Länsi uskontojen ja se on kirjoitettuna heidän Raamatun opetuksia, että on vain yksi Jumala ja että Jeesus on Hänen sovittelija ole toista Jumalaa.

Jumala on luku tai edustus maailman Luoja Länsi uskontojen. Jumala on kaikkein pyhin, ja ansaitsee kiitosta ja kiitos Hänen opetuksensa ja kykyä johtaa ihmisiä Taivaaseen. Jeesus on mies, joka edustaa ja tulee seuraajia kuin mies kuin kaikki muut. Länsi uskonnoissa Häntä pidetään pyhä mies, joka lähetettiin tekemään työtä Jumalan. Itse asiassa jotkut uskovat, että Jeesus oli Jumalan 'poika. Jumala ei voi tappaa. Hän ei ole ihminen. Hän on kuolematon olento, joka ei näy kuolevaisille kuten sinä ja minä. Tärkeä Raamatun kohta nämä uskonnot on, että Jumala ole kiusaaja syntiä paholainen. Jeesus voi, ja Raamatusta kuoli. Hänen kuolemansa sanottiin merkitä puhdistus sielumme synnistä. Jeesus oli konkreettinen henkilö, toisin kuin Jumala, voi tulla houkutus synnin ja tekee paha paholainen. Jumala on kaikkivoipa, ja jos uskoivat, voi lähettää paholaisen pois. Useimmat uskovat, että Jumala on taivaassa, jossa pelastus ja valaistumisen esiintyä, paratiisi niin sanotusti. Hän on Luoja, ja se johtuu häntä ei evoluutio, että ihminen on sijoitettu tämän maan päällä. Toisaalta, Jeesuksen syntymä sanottiin tapahtua Bethlehem joulupäivänä. Monet uskonnot juhlii tänä päivänä, kun loma ja pyhä päivä velvollisuus. Siellä muitakin loma ympäri vuoden keskittynyt Jesus kuten: pääsiäinen, pitkäperjantai, ja jopa pääsiäinen. Easter sanotaan olevan päivä, että Jeesus nousi haudasta ja liittyi hänen Isä, Jumala, taivaassa.
Yhteenveto:Jumala ja Jeesus ovat molemmat uskonnollisia lukuja joissakin Länsi uskontojen. God pidetään Immortal olento, ja Jesus pidettiin miehen. Jeesus sanotaan olevan ainoa Jumalan Poika päässä tahraton käsitys Mary.
Tietyissä uskonnoissa Jumala vastaa maailman luomisesta ja on arvostetun Hänen opetuksensa ja siunausta ihmisille maan päällä. Jeesus nähdään Jumalan enkeli ja kuoli puhdistaa ihmiset synneistään.