Ero messiaaniset juutalaiset ja kristitytMessiaaniset juutalaiset vs kristittyjä

Vaikka sekä messiaaniset juutalaiset ja kristityt uskovat Jeesukseen, on valtava eroja näiden kahden ryhmän välillä. Kuitenkin, olet jo luultavasti kuullut, että jotkut uskonnot sekoittaa messiaaniset juutalaiset kristittyjen koska molemmat uskovat joitakin keskeisiä opetuksia pyhän kirjoituksista varsinkin kun kunnioittaa Jesus. Nämä kaksi vaikutusvaltainen uskonnoilla on melko vertailun. Antaa meille keskeisiä määritelmiä nämä kaksi uskontoa, on tärkeää tietää jotain niiden vakaumusta.

Messiaaniset juutalaiset (joskus kutsutaan Messianics):
Yksinkertaisesti sanottuna, messiaaniset juutalaiset uskovat, että Jeshua (heprealainen nimi Jeesus) on heidän Messiaansa, tai lopullinen vapauttaja. He väittivät, että Jeesus ei ole peräisin ihmisestä peräisin, mutta hän on todella 'Jumala Poika.' Itse asiassa, messiaaniset juutalaiset 'ydinopit määräävät, että Jeesus on luvattu Messias kirjoitettu Moos 03:15. He myös kiinni siitä, että natiivi Israel, on edelleen valittu kansa. He väittivät, että jopa meidän nykyaikana, Tooran olisi vielä uskollisesti seurannut.

kristityt:
Kristityt lähinnä kiinni kristinuskon oppeja. Heidän opetuksensa ovat yksinomaan perustuu elämän ja Jeesuksen Kristuksen opetuksia. Nimi itse, 'kristityt' tuli alunperin nimellä 'Kristus,' kreikkalainen nimi Messias. He uskovat vakaasti, että Jeesus on Messias luvattu bBible, wWho toimittaa ne synneistä. He kirjaimellisesti seurata Kristusta paitsi itsHis opetukset, mutta mikä tärkeämpää, niiden suhde Jumalaan ja naapureidensa kanssa.Vaikka voi olla ripaus yhtäläisyyksiä näiden kahden uskontojen on huomattava, tietää niiden erot sekä erottamaan toisistaan.

Vaikka jotkut väittivät, että messiaaniset juutalaiset ovat moderneja kristittyjä, tämä on kaukana totuudesta. Niiden erot jouset niiden ainutlaatuisuutta. Mutta molemmat uskonsa Jeesukseen tai Yeshua ovat molemmat tinkimätöntä, joko messiaaninen Juutalainen tai kristitty. Molemmat kunnioitti Jeesusta sSavior. Mutta wWhether ollessa messiaaninen Juutalainen tai Christian, tärkeintä on, että molemmat uskonnot tekevät parhaansa seurata Jeesusta, ei vain levittää hHis sanoja, mutta mikä tärkeämpää, elää esimerkiksi joka päivä elämäämme.

Yhteenveto:
1. Perinteinen juutalainen vapaapäivät ovat uskonnollisesti havaitsemaa messiaaniset juutalaiset kuten Purim ja Chanukah. Kristityt eivät noudata näitä perinteitä.
2. Messianics silti tarkkailla raamatullinen lomien tähän päivään kuten sovituspäivänä, juhlan Trumpets, ja lehtimajajuhla. Ainoa lomien kristityt tarkkailla niitä, jotka olivat pakanuuden alkuperää, kuten joulu, pääsiäinen sunnuntaisin, ja muut modernit perinteet, jotka eivät ole raamatullista.
3. messiaaniset juutalaiset 'saarnaamisesta on pääasiassa heprean kirjoitukset (Genesis Malakias) taas kristityt uskovat koko kuusikymmentä six66 pyhät Raamatun kirjoista.
4. messiaaninen Juutalainen mielestä Tooran, muutettu Jeshua, on edelleen voimassa. Nämä ovat ensimmäiset viisi kirjat bBible: (Genesis, Exodus, Leviticus, Numbers, ja Mooseksen). Kristityt uskovat, että kun Kristus täytti kaikki pyhät lait, nNiiden Tooran ei pitäisi enää toteuttaa. 5. Varsinkin kun kreikkalainen kirjoitusten jo valmiiksi (Matteuksen Ilm).