Ero Kaupunki ja Maa Kaupunki vs Maa

Järjestelypankin kuten kaupungeissa, ja muinaisten heimojen luultavasti alkoi, kun mies pariksi nainen, tuotettu lapsia, jotka puolestaan ​​pariksi pois jäsenten vastakkaista sukupuolta ja oli jopa enemmän lapsia. Aluksi he menivät paikasta toiseen etsimään ruokaa, mutta maatalouden jälkeen havaittiin, alkoi pysyä yhdessä paikassa.

Usein ne tavata muita perheitä, jotka puhuvat samaa kieltä ja jakaa uskomuksia. Vähentää hyökkäyksen uhka muilta perheitä, he avioitua, mikä teki perheen vielä suurempi, luo heimo.

He kehittivät järjestelmiä, jotka tekivät heidän yhteisönsä harmoninen ja koska ne vuorovaikutuksessa muiden perheiden, heimon jatkoi kasvuaan.

Tästä ikivanha yhteisö nousi nykyajan siirtokuntia ja kaupunkeja kuten tiedämme tänään.

Ihmiset nykyään valita asuu kaupungissa tai maassa. Jotkut mieluummin elää kiireinen ylikansoitettu kaupunkien kun taas toiset haluavat rauhassa maan elämään. Vaikka molemmat ovat osia valtion että ihmiset voivat jakaa samat edut, ne tarjoavat elämäntavat, jotka ovat hyvin erilaisia.

Kaupunki on suuri ratkaisu, joka on edennyt puhtaanapito, hyödyllisyys, asunto- ja kuljetusjärjestelmiä. Se on keskeinen kauppapaikka, joka mahdollistaa sen asukkaat asua lähellä laitoksia, jotka tarjoavat kauppa, koulutus, tietyt mukavuudet ja muut vuorovaikutusta.
Elämä kaupungissa on erittäin nopeatempoista. Näet korkeiden rakennusten sijasta puista ja koska kaupungit ovat liian täynnä ihmisiä ja ajoneuvoja, se on saastunut paikka. Kaikki kaupungissa on kallista; asuminen, ruoka, apuohjelmia, ja koulutus.Mikä tekee siitä parempaa kuin maassa on, että parhaat sairaalat sijaitsevat yleensä kaupungeissa ja olet alttiina taiteen, paremman koulutuksen ja viihde, kun asut kaupungissa.

Maa on termi, jota käytetään harvaan asutulla ratkaisun, joka koostuu metsätilat ja maaseudulla. Se on paikka, jossa on vain muutamia liikelaitokseen, joka tarjoaa sen asukkaiden kanssa vain perustarpeet.

Asuvien on rentoja; saat tuoreempaa ilmaa ja ruokaa. Ihmiset ovat myös avoimia toisilleen ja ovat valmiita auttamaan naapureitaan. Se ei välttämättä ole kaikki mukavuudet kaupungin, mutta se tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla luonnon kanssa.

Maa on hyvä paikka asua ihmisille, jotka etsivät rauhaa, rauhassa he voivat 't saada kaupungin. Se ei tarjoa liike- tai ammatillisia mahdollisuuksia että kaupunki tekee ja päättää missä asua riippuu yksi 's tavoitteita elämässä.

Yhteenveto
1. kaupunki on suuri ratkaisu, kun maa on harvaan asutuilla.
2. Life kaupungissa on nopeatempoinen, kun elämä maassa on enemmän rentoja.
3. Kaupunki on saastunut, kun taas maalla on tuoreempaa ilmaa ja vähemmän jätettä.
4. Asuminen, ruoka ja muut tarpeet ovat kalliimpia kaupungissa, kun voi kasvaa omaa ruokaa maassa ja kotelo on halvempi.