Ero PR ja mainonta PR vs Mainonta

Nousu massatuotannon 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa johti nykyaikaisten mainontaa. Tavoittaa suuri joukko ihmisiä, erilaisia ​​joukkoviestinnän käytetään. Sanoma- ja aikakauslehdet, radio, televisio, internet, ja matkapuhelimet ovat nyt käytetään tuottamaan mainosviestejä kuluttajille.

Mainonta on markkinointi strategia, joka on suunnattu suostutella yleisöä ostamaan tietyn tuotteen tai palvelun ja ryhtyä toimiin tietystä idea. Se sisältää tuotteen nimi ja miten se voi hyödyttää niitä, jotka ostaa sen.

Sen tarkoituksena on lisätä käytön ja myynnin tuotteiden kautta tuotemerkin. Toistaminen kuvan ja tuotteen nimeä käytetään auttaa säilyttämään tuotteiden mielissä yleisö niin, että kun he tarvitsevat tietyn tuotteen, tuotemerkin että he muistavat ensimmäinen on yrityksen 's.

PR tai PR toisaalta koskee ylläpito julkkis, poliitikko, yrityksen tai organisaation 's julkista kuvaa. Sitä käytetään rakentaa sidos yrityksen ja työntekijöiden, sijoittajien ja kuluttajien.

Sitä pidetään taidetta sekä tiede, joka käsittelee analyysi suuntauksista ja miten ne voivat vaikuttaa tuotteiden myyntiä. Se käsittelee suunnittelu ja toteuttaminen, jotka ovat hyödyllisiä sekä yritykselle yleisölle.Mainonta kuuluu edistäminen tuotteen maksamalla mainoksen tila, jossa kampanja tulee esiin tai sijoittaa. Yhtiö on luova valvoa mainoksen ja ilmoitetaan kun mainos sijoitetaan. Mainos voi kestää niin kauan kuin yritys 's budjetti voi sallia.

PR kuuluu saada ilmaista julkisuutta tuotteen tai yhtiön niin yritys ei voi valvoa, miten sen mainos esitetään, jos se esitetään ollenkaan. Se on vain sijoitettu kerran ja nähdään kuluttajat eri maksettu mainos, joten se uskottavampaa.
Mainonta tarvitsee tietyn luovuuden mutta rajoittaa yhteystiedot, jotka olet työskennellyt sijaan median ihmisiä, jotka ovat koskettimien PR konsultti. PR mahdollistaa yksi on rajaton määrä kontakteja ja mediassa samoin.

Myös ero siinä, miten ne tehdään. PR tehdään uutinen muodossa ilman kaupallisia viestejä, kun mainonta tapahtuu tarkoituksena riemuitsevaisesi tuotteen ja yrityksen.

Yhteenveto
1. Mainonta on markkinoinnin väline, jonka tarkoituksena on edistää tuotteen tai palvelun, kun PR on huolissaan ylläpito julkisen kuvan yrityksen tai julkkis.
2. Sinun täytyy maksaa mainonnan, kun PR on ilmainen.
3. mainonta voi avoimesti hyväksyä tuotteen tai palvelun, kun taas pr tämä on iso no-no.