Eroa on psykologi ja psykoterapeuttiPsykologi vs Psykoterapeutti

Mielen ja psyyke ovat monimutkaisia ​​ja vaikeita alue ymmärtää. Kaikki mikä menee mielesi on sinun yksin, eikä kukaan on kyky katsoa sitä, tai edes näe sitä. Lisäksi yrittää tietää, mitä ajattelemme, miten katsomme elämää, ja omat motiivit ja ihanteet eivät ole helppo tehdä. Me tarvitsemme jonkun, joka on koulutettu puhumaan, kuuntelemaan ja neuvomaan. Tällä me mennä alan psykologian ja siihen liittyvät alueet.

Alalla Psychology on laaja ja erittäin mielenkiintoinen tieteenala. Tämä johtuu siitä ei ole riippuvainen enemmän objektiivisiin vihjeiden vaan pyrkii ymmärtämään yksilön 's henkistä toimintaa, oivalluksia, ja käyttäytymistä. Uskon, että ne teistä, jotka ovat menneet psykologin pyydetään enemmän puhua ongelmista. Tämä on pohjimmiltaan pohjimmiltaan tämä tieteenalana. Tämä johtuu siitä, ne puuttua enemmän mieleen ja mitä tapahtuu sisällä pään.

On yksilöitä koulutettu antamaan neuvoja, auttaa edistämään tai kohottaa tunteita, ja kuunnella ongelmia käsiteltäessä yksilöllisten elämäänsä. Nämä henkilöt voidaan tai ei voida lisensoitu tai asiantuntijoiden käsiteltäessä tilanteisiin. Ne voivat jopa olla vain säännöllinen yksilöitä koulutettu puhua, kuten sosiaalityöntekijöitä. Silti on myös niitä henkilöitä, jotka ovat tutkineet syvällistä siitä, miten mieli toimii. Nämä henkilöt voivat olla psykologeja tai psykoterapeutteja.

Psykologit ammattilainen henkilöitä, jotka ovat tutkineet laajasti psykologian alan. He viettävät useita vuosia ansaita tutkinto ja otsikko sopivilla alan erikoistumista. . Psykologi siis kuuntelee, ymmärtää ja yrittää selvittää, mitä tapahtuu sisällä mielessä yksittäisen kautta one-on-one vuorovaikutusta. Lisäksi psykologi voi myös selittää tai tulkita käyttäytyminen perustuu yksilölliseen 'oman persoonan ja ymmärrystä. Lopuksi psykologi voi myös olla psykoterapeutti.

Toisaalta, psykoterapeutti liittyy itsensä maailmaan potilaan edistääkseen parempaa näkymät elämässä. Psykoterapeutti ei välttämättä ole psykologi, mutta voi olla sosiaalityöntekijä tai jopa trauma asiantuntija. Tämä on tärkein ero. Nämä asiantuntijat luoda ihmissuhteet potilaan kanssa auttaa niiden ongelmien. He puhuvat ja auttaa potilasta, riippuen niiden terapiamenetelmä.Voit lukea lisää tästä aiheesta, koska vain perustiedot annetaan täällä.

Yhteenveto:

1. Psykologia on tieteenala, joka käsittelee ihmisen 's psyykkinen ja käyttäytymistä.

2. Psykologi läpi vuoden opinnot, ansaita lisenssin, puhua ja tulkita, neuvoo ja auttaa potilaita lisäämään näkymät elämässä.