Ero Buck Naked ja Butt Naked'Buck alasti' ja 'Butt alasti' tarkoittaa melko sama asia. Kummassakin niistä joku on täysin alasti. Kuitenkin suhde kahden lauseita on vaikea määritellä, lähinnä koska kukaan ei tiedä tarkalleen, mistä he tulivat. On ollut paljon ehdotetut alkuperältään lauseita.

Merkityksen ilmaisu 'Butt alasti' lienee helpoin kuvata. Se tarkoittaa, että joku on niin alasti että heidän Butt näkyy. Se voisi olla alkuperä lause: joku päättänyt vahvistaa sanan 'alasti' ja sana viittaa kuinka alasti he ovat. Tämä on täysin mahdollista, koska on olemassa muita lauseita, jotka tarkoittavat samaa asiaa, kuten 'ilkosillaan'. Sana 'jyrkässä' on mutaatio sanaa 'alku', mikä voi viitata johonkin ulkoneva kuin häntää.

Toiset sanovat, että 'Butt alasti' oli mutaatio 'buck alasti', tahatonta tai tahallista. Tämä on vaikea tarkistaa, koska siellä areena 't mitään kirjaa siitä, kumpi oli ensin, ja toiset väittävät päinvastaista: että' buck alasti 'on mutaatio' Butt alasti '. Se' s myös mahdollista, että kaksi kehitellä erikseen, mutta samalla tavoin.

'Buck alasti' on vaikeampi kahdesta löytää alkuperän, koska 'buck' on erilaisia ​​merkityksiä. Kuten edellä mainittiin, se voisi olla mutaatio 'Butt alasti'. Voisi on muutettu, jotta lause sosiaalisesti hyväksyttävää paikoissa, joissa sana 'Butt' olisi ollut liian töykeä, tai se olisi voinut olla yksinkertainen väärin kuultu joka tuli suosittu.

Jos 'buck alasti' oli alkuperäinen, niin se johtaa kysymykseen, mitä ihmiset tarkoitti, kun ne laittaa sana 'buck' siellä.

Yksi ehdotus on, että kun lause on peräisin, sana 'ämpäri' oli, lyhyen aikaa, slangia pakarat. Sieltä 'buck' olisi ilmeinen lyhentäminen sen, ja muutos 'Butt' olisi vain kysymys raivaamaan joitakin slangia, joka laski pois käytöstä.Toiset sanovat, että sana 'buck' viitataan halventava termi mustan ja Native American men, jonka tarkoituksena oli joko epäinhimillistää niitä soittamalla eläinten tai pilkata niitä soittamalla slangia varten turha ihminen. Jotkut intiaani heimojen metsästää päällään vähän vaatteita, ja mustat orjat olivat usein riisuttu torilla. Termi 'Buck alasti' olisi verrattuna kumpaakaan näistä. Kuitenkin muut lauseet käyttämällä sanaa 'buck' ovat osoittautuneet ei saaneen alkunsa tästä merkitystä, vaikka jonkin verran kiistelyä.

Siirtymässä pois slangi merkityksistä, 'buck' tarkoitettu ensisijaisesti mies eläin, joka oli tyypillisesti hirvi. Sitä käytetään olla yhteinen verrata alastomuutta eläimiin, kuten ilmaus 'alasti kuin Jaybird', niin että on mahdollista alkuperää.

Toinen on se, että se koski buckskin nahka sijasta eläimen. Tämä on itse asiassa peräisin toisen termi alastomuutta. 'Buff' oli termi nahan, erityisesti buffalo ihoa. Se myöhemmin tuli sana, joka tarkoitti ihon henkilön, ja lause 'harrastaja' ilmestyi, jonka tarkoitus olla täysin alasti. Tämä tarkoittaa sitä 's mahdollista, että' buck 'in lause oli buckskin nahkaa, joka voi käynyt läpi samat muutokset kuin' harrastaja '.