Ero SAT ja ACTSAT vs ACT

Ero SAT ja ACT tulokset voivat olla hämmentävää, varsinkin jos areena 't selvää, mitkä koulut suosivat jossa testataan. SAT pisteet oli kerran tunnistettavissa testi Koillis, ja oli ensisijainen testi länsirannikolla kouluissa. ACT testi oli enemmän testi Keskilännen kouluissa. Tämä ei enää ole.

Johtuu monista koulutukseen liittyviä muutoksia, koulut koko maassa voivat nyt hyväksyä joko testin tulokset niiden soveltamista. Tämä voi olla hyvä uutinen. Kukin testi on suunniteltu näyttämään vahvuuksia opiskelijoiden eri tavoin. Vaikka jotkut opiskelijat kokevat, että kun molemmat testit antavat niiden vahva etu niiden college hakuprosessia, jos ymmärrät mitä testejä edustaa sinulle parhaiten, te 'll pystyä tekemään hyvä valinta.

Science ja päättelykykyä arvioidaan ACT testissä. Matematiikan taidot, ACT testi tarjoaa myös trigonometrian kysymyksiä. ACT testi ei ole, mitä kutsutaan 'arvaamaan rangaistus'. Tämä voi osoittautua erittäin edullinen niille kyseenalainen vastauksia. Lisäksi kielioppia hyvin esillä ACT testissä.

SAT puuttuu tieteen ja päättelykykyä. Jos sinulla on todella vahva sanastoa, SAT näyttää niitä pois hyvin. ACT-testi on monivalintakysymyksiä kaikki läpi, kun taas SAT on enemmän kuin vain monivalintakysymyksiä.

Niille, joilla vahvuuksia asiassa ulkoa, sisältöä tietämyksen ja tiedon käyttöä, ACT testi saattaa olla sopivampi vaihtoehto. Jotta opiskelija vahva kriittisen ajattelun taitoja, SAT tulokset voivat olla tie.

Pisteytysjärjestelmään sekä testeissä on hyvin erilainen. Illustriously hankki täydet pisteet SAT on täynnä 1600, kun taas 1000 pidetään keskimäärin. ACT testi pisteytetään asteikolla 1 36. Keskimääräinen pisteet putoaa jonnekin pitkin pisteytys asteikolla 17 23. ACT tarjoaa täydellisemmän pisteytysjärjestelmä, jossa sub tulokset kussakin jaksossa niin, että vahvuudet ja heikkoudet korostuvat.

Yhteenveto:

1. SAT oli kerran kouluille rannikoilla ja Northeastern kouluissa.

2. ACT oli kerran nimenomaan keskellä valtion kouluissa.3. ACT tarjoaa trigonometriaa taitoja.

4. Ei ole arvailla rangaistus ACT testi.

5. Tiede ja päättelykykyä on korostettu ACT testeissä.

6. ACT esittelee kielioppia.

7. SAT tunnustaa laaja sanastoa.

8. SAT ei rajoitu vain monivalintakysymyksiä.

9. 1600 on korkeimman mahdollisen pistemäärän SAT testejä.