Ero Health Science and Life ScienceHealth Science vs Life Science

Vuosisatojen keskeisille aloille tutkimukset ovat haarautunut ulos tarkempi ja erikoisalojen. Yksi näistä ovat tieteen. Yleisesti ottaen tieteen keskittyy tutkimukseen ympäröivään maailmaan. Eri oksat tieteen auttaa meitä vastaamaan mitä, missä, miten ja miksi asioita, joita näemme tässä maailmassa, jossa elämme.

Terveystieteen ja life science ovat vain kaksi eri tieteenalojen että tutkitaan parhaillaan. Tavallaan sekä terveystieteen ja life science ovat samankaltaisia, koska nämä kaksi haaraa tieteen keskittyy tutkimukseen elävien organismien. Life science oksat pois kirjaimellisesti kaiken, mikä liittyy kaikkien elävien olentojen. Lukuun ottamatta vain ymmärtää, miten tietyt organismit selviytyä ja niiden elintoimintoihin, eri alojen biotieteiden myös tutkimuksia ja pyrkii ymmärtämään suhteita että eri elävien olentojen, täällä maan päällä ,, on keskenään, sekä ympäristön kanssa, niiden käyttäytymistä ja niiden rakenteet.

Health tiede on todella haara biotieteiden. Tämä erityisesti haara life science keskittyy tutkimukseen, tutkimus ja ymmärrystä siitä, miten ihmisille ja eläimille toimivat. Sinänsä haara terveystieteiden harvoin, jos ollenkaan, tutkii toimintoja eri kasvien elämän maapallolla. Siinä tapauksessa, että he tekevät, se on enemmän linjojen miten näiden tiettyjen kasvien pystyvät auttamaan ihmisten hoitoon ja estää tiettyjen muotojen sairauksia ja tauteja.

Haara terveystieteen keskittyy pääasiassa saamassa riittävästi tietoa ja osaamista, jota voidaan soveltaa auttamaan ihmisiin parannuskeinoa ja ehkäistä erilaisia ​​sairauksia. Vaikka on olemassa tiettyjä erikoistumista ja ammattien alalla terveystieteen jotka eivät keskittyä eläimille, suurin osa näistä erikoisalojen ja ammateissa keskittyä terveyttä ja hyvinvointia ihmisten. Juuri tämä haara life science, joka on ollut vastuussa löytö, ja myöhempää kehitystä, erityyppisten rokotteiden ja hoitoja monia sairauksia, jotka aiempina vuosisatoina, katsottiin olevan parantumaton.

Eri erikoisalojen ja ammateissa terveystieteiden myös keskittyneet säilyttämistä psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia ihmisten, joita eri lääketieteen ammattilaisia ​​catering yksilöille. Näitä ammatteja kuuluvat hoitotyön, lääketieteen, psykologian, fysikaalinen hoito, ja viime aikoina, vaihtoehtoinen lääketiede. Tästä syystä terveystieteen teollisuus on myös pidetty yksi tuottoisa teollisuuden maailmassa.Yhteenveto:

1. Terveys tieteen ja life science molemmat keskittyvät tutkimuksen eri elävät asioita täällä maan päällä.

2. Life science pyrkii yleensä vastata mitä, missä, miten ja miksi kaiken elävän, mutta terveystieteen keskittyy löytö, käsittely ja säilyttäminen eläimiin ja ihmisiin.